Mersul trenurilor, afectat. Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un TIR, în Giurgiu

Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un TIR la intersecția dintre calea ferată și DN 5B Giurgiu-Ghimpați. Circulația mașinilor și a trenurilor este blocată. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, duminică dimineața, circulația rutieră și traficul feroviar sunt oprite în localitatea Bălănoaia, județul Giurgiu.

Asta după ce, în cursul nopții, la intersecția dintre calea ferată 903 Videle-Giurgiu și DN 5B Giurgiu-Ghimpați, un tren încărcat cu păcură și benzină, care circula între Brazi și Giurgiu, a acroșat la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată prin semnale acustice și luminoase, un autotren care transporta piese auto.

Nu au fost persoane rănite și nici pericol de explozie. Se acționează la fața locului pentru transbordarea încărcăturii și reluarea normală a circulației.

Probleme sunt și în județul Maramureș unde aluviunile au rupt un podeț

Altă problemă este în județul Maramureș. Din cauza unui podeț rupt de aluviuni, circulația este oprită pe DN 17C între localitățile Săcel și Moisei. Până la remedierea situației, traficul se desfășoară deviat pe ruta Bogdan Vodă – DJ 188 – Vișeul de Jos – DN 18 – Moisei

Pe principalele artere rutiere din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condițiile normale. Carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună și nu sunt foarte multe mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Afacerea “CÂINELE FĂRĂ STĂPÂN” la vârful Curții de Conturi a României

Sorin Lazăr, consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi a României, este acuzat de mai mulți iubitori de animale că ar fi tras...