Mesaj: Ce a împletit de Paște președintele Republicii Moldova, Maia Sandu (VIDEO)

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a împletit hulubași cu ocazia Paștelui, alături de copiii din satul moldovean Butuceni și de copiii refugiați din orașul ucrainean Odesa.

„Să oferim alinare, sprijin și inimă deschisă celor care, lăsându-și viețile în spate, au fugit din calea ororilor războiului”, a subliniat liderul din stânga Prutului, duminică, într-un mesaj video.

A transmis și o urare cu ocazia Sărbătorilor Pascale

„Alături de copiii din Butuceni și copiii refugiați din Odesa, am împletit și noi, punându-ne tot sufletul, toată speranța și grija, hulubași ai păcii. Acum, ca niciodată, avem nevoie de niciodată, și pentru pace ne rugăm în aceste Sfinte Sărbători de Paști, și nu uităm nici pentru o clipă de grelele încercări prin care trec semenii noștri din Ucraina.

Să oferim alinare, sprijin și inimă deschisă celor care, lăsându-și viețile în spate, au fugit din calea ororilor războiului”, a adăugat liderul de la Chișinău.

Sărbătorile, ca și momentele cruciale de altfel, ne ajută să ne centrăm. Ele scot la iveală tot ceea ce este mai bun în oameni, nevoia de a împărtăși, nevoia de a dărui și de a susține, nevoia de a fi alături, nevoia ca celălalt, alături de tine, să fie fericit și împăcat, nevoia ca tu, alături de celălalt, să fii fericit și împăcat. Sărbătorile ne țin împreună, indiferent câte mii de kilometri distanță ne despart.

Vă doresc ca în aceste zile de mare încărcătură simbolică să fiți alături de oamenii dragi inimii voastre și să întâlnim Învierea Domnului cu speranță și credință în biruința binelui asupra răului, în biruința luminii asupra întunericului”, a mai spus șefa statului din stânga Prutului.

Accesați video aici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...