Mesaje de Sf Andrei. Urări pentru cei care își serbează onomastica

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, peste 700.000 de români își serbează ziua de nume. În fiecare an încercăm să trimitem cele mai frumoase mesaje celor draci, iar dacă ai cunoscuți care poartă numele Andrei, Andreea, sau alte derivate, nu rata ocazia de a le însenina ziua cu cele mai drăguțe mesaje de la mulți ani. Ziarul Puterea vă propune în continuare câteva urări pe care le puteți transmite apropiaților.

30 noiembrie, este o zi importantă în România: ziua Sfântului Apostol Andrei, „cel dintâi chemat” la propovăduire. Aproximativ 700.000 de români își serbează astăzi ziua de nume, dintre care 350.000 sunt bărbați și peste 250.000 femei.

Iată câteva nume derivate din numele Andrei pentru care este potrivit să trimiteți mesaje cu urări draguțe în această zi: Andreea, Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias, Andries, Andru, Andreiu, Endre, Deia, Deea.

Mesaje de Sf Andrei

„Cu ocazia sărbatorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine și însorite!”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

„Fie ca aceasta zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese si realizări. Sfântul ANDREI al cărui nume îl porți să te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!”

„Dragă ANDREI, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„Zâmbește și să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu iţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani, Andrei/ Andreea!”

Urări de Sfântul Andrei

„În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăiești viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toată inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.”

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul ANDREI pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. ANDREI cât mai frumoasă!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sănătate și fericire!”

„Dragă Andrei, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sanatate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile lângă cei dragi”

„Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu esti special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole