Mesaje și urări de 1 Decembrie. La mulți ani, România!

Pe 1 Decembrie toți românii sunt sărbătoriți. Indiferent de nume, vârstă sau religie, Ziua Națională a României este ocazia cu care toți merităm să primim sau să trimitem mesaje care să insufle spiritul de unitate și patriotism.

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi, când marcăm 102 ani de la Marea Unire, a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!

Vrei să le trimiți celor dragi un mesaj de 1 Decembrie și ești lipsit de inspirație, Ziarul Puterea îți oferă o selecție de mesaje pe care le poți trimite în această zi celor apropiați, prietenilor sau colaboratorilor.

Plai românesc / De tine mi-e dor / Pe unde hoinăresc / Aș putea să mor
Dar gândul e plin / De lucruri frumoase / și dragostea mea / Lăsată acasă
Mă voi întoarce triumfător / Lângă ai mei / Aici n-am să mor / Fără nevoi

Cunoscând oameni ca tine, îndrăznesc să cred ca România poate avea un viitor mai bun. Iți mulțumesc pentru tot și iți doresc succesul pe care îl meriți din plin.

Cu români de excepție ca tine, țara noastră este mai bogata și mai respectată. Cu prieteni deosebiți ca tine, noi suntem mai buni și mai puternici. Iți mulțumim și îți urăm un sincer La Mulți Ani!

De când se știe, Românul trăiește cu credință în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim țara și s-o respectăm. La Mulți Ani Române, fii mândru de țara ta!

De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României iți doresc distracție plăcută și să te bucuri că ești român. La Mulți Ani plini de realizări și împliniri!

Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toata suflarea românească. La mulți ani Române, La mulți ani România!

Daca te-ai prins în horă, joacă până la capăt. La mulți ani române, la mulți ani România!

De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

La mulți ani României, tuturor românilor și celor ce simt și gândesc românește!

Mesaje amuzante de 1 Decembrie

E ziua ta, române, și nu știu cum să-mi stăpânesc euforia, să trăiești câți kilometri de autostradă are România!

Momentele speciale ale zilei de 1 Decembrie, ziua ta, să-ți aducă veselia în casă, bani în buzunar și poate un Merțan!

Fără fițe, fără poante, La mulți ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi, românii, vom petrece!

Acest mesaj poate fi citit doar de cei care își iubesc și își apreciază țara. Mai încearcă… Încearcă din nou! La mulți ani, române!

Extratereștrii vin să caute în România forme inteligente de viață. Români, ascundeți-vă repede că ne facem de râs!

Române, astăzi, de ziua ta, arăți diferit. Ce-ai făcut? Ai slăbit? Ți-ai schimbat freza? Te-ai tuns? E ceva schimbat la tine… Ahhh, cred că știu despre ce e vorba: Trăiești în România! La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole