Mesaje și urări de Crăciun. Cele mai frumoase mesaje creștine și amuzante de trimis celor dragi

Crăciunul este o sărbătoare specială în care ne gândim la cei dragi, la prieteni și la cunoscuți. Cel mai simplu mod de a le arăta că sunt în gândul nostru este prin a le trimite mesaje și urări de Crăciun.

Cele mai frumoase mesaje și urări de Crăciun sunt cele personalizate, dar dacă doriți câteva idei, vă oferim o listă din care să vă inspirați.

Mesaje de Crăciun

Sărbătorile să aducă fericire și bucurie ție și celor dragi. Crăciun Fericit!

Îți dorim pace și sănătate, fericire și prosperitate ție și familiei în anul care vine. Crăciun Fericit.

Orice este frumos. Orice este semnificativ. Orice îți aduce fericire. Îți doresc să ai parte de toate acestea cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și pe tot parcursul anului următor.

Fie ca sărbătorile de Crăciun să încheie anul curent într-o notă veselă și să facă loc unui An Nou proaspăt și luminos. Sărbători fericite!

Fie ca vremurile bune și comorile prezentului să devină amintirile de aur de mâine. Crăciun fericit ție și familiei tale.

Fie ca perioada sărbătorilor să vă aducă numai fericire și bucurie ție și familiei tale. Ne este dor de noi și sperăm să ne vedem în 2021.

Fie ca sărbătoarea Crăciunului să vă umple casa de bucurie, inima de dragoste și viața de zâmbete.

Crăciunul de anul acesta să fie plin de momente de dragoste, râsete și bunăvoință. Și anul viitor să fie plin de mulțumire și bucurie. Să aveți un Crăciun fericit!.

Se spune că cel mai frumos cadou de Crăciun este să ai toată familia în jurul bradului. Îți doresc un Crăciun fericit înconjurat de familie și multe binecuvântări pentru anul care vine.

Cele mai calde urări pentru un Crăciun minunat și un An Nou fericit. Fie ca pacea, dragostea și prosperitatea să te urmeze mereu.

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

Se spune că „Totul este distractiv și joc până când Moș Crăciun verifică lista celor obraznici …” Să sperăm că nu ne-a acordat o atenție deosebită anul acesta! Mulțumesc că ai fost un prieten atât de grozav, a fost distractiv să petrec timpul cu tine de-a lungul anului. Să ai un 2021 fabulos!

Fie ca acest Crăciun să îți aducă multă bucurie și fericire și ca Anul Nou să fie vesel și luminos. Mulțumesc că ai fost un prieten atât de grozav!

Fie ca acest Crăciun să îți umple casa cu bucurie, inima cu dragoste și viața cu râsete. Și Anul Nou să fie plin de aventuri!

Lumina stelei de Crăciun pentru tine/ Căldura focului din vatră pentru tine/ Bucuria și voia bună a prietenilor pentru tine/ Bucuria a o mie de îngeri pentru tine/ Iubirea Fiului/ Și pacea lui Dumnezeu pentru tine.

Fie ca pacea și belșugul să fie primele care ridică zăvorul ușii tale, iar fericirea să fie ghidată spre casa ta de lumânarea Crăciunului.

Nu ar fi Crăciun fără tine. Mă bucur să te am alături de mine, an de an.

Mesaje amuzante pentru felicitările de Crăciun

„Cele 3 etape ale omului: crede în Moș Crăciun. Nu crede în Moș Crăciun. Este Moș Crăciun”. Felicitări pentru că ai ajuns în final la etapa 3! Crăciun fericit, omule.

Crăciun (substantiv). Singura perioadă a anului în care se poate sta în fața unui copac mort și pot mânca bomboane din șosete.

A se nota: Crăciunul este anulat! Se pare că TU i-ai spus lui Moș Crăciun că ai fost BUN anul acesta … a murit de râs!

Să fim obraznici și să-l scutim pe Moș Crăciun de un drum.

Un semn sigur că îmbătrânești este modul în care Moș Crăciun pare tot mai tânăr în fiecare an.

Mesaje scurte de Crăciun

Vă doresc un Crăciun fericit și un An Nou minunat.

Crăciun Fericit! Și cele mai bune urări pentru 2021.

Vă doresc un Crăciun fericit și un An Nou prosper.

Îți doresc sărbători fericite și un An Nou liniștit.

Fie ca pacea și bucuria Crăciunului să te însoțească astăzi și pe tot parcursul Anului Nou.

Crăciun Fericit! Multe urări de bine pentru anul care vine.

Fie ca apropierea celor dragi, a familiei și a prietenilor să vă umple inima de bucurie.

Fie ca Crăciunul tău să strălucească puternic de bucurie și bunăvoință!

Mesaje de Crăciun colegi și șefi

Sărbători fericite! Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături în acest an. Cele mai bune urări pentru un An Nou sănătos, fericit și liniștit.

Apreciez susținerea pe care mi-ți arătat-o pe tot parcursul acestui an. Sper că veți avea ocazia să vă relaxați și să petreceți timp cu cei dragi pe perioada sărbătorilor.

Mesaje creștine de Crăciun

Aceste mesaje creștine de Crăciun fac trimitere la Dumnezeu, Isus și la primul Crăciun. Sunt o modalitate bună de a le arăta prietenilor, familiei și apropiaților evlavioși că te gândești la ei.

Dumnezeu ne-a dat cel mai mare dar al Său în acea primă zi de Crăciun. Fie ca minunea acestuia să vă călăuzească și să vă lumineze întotdeauna calea. Crăciun Fericit!

Darul credinței, binecuvântarea speranței și pacea iubirii lui Iisus să fie alături de tine mereu. Crăciun fericit!

Credința face toate lucrurile posibile/ Speranța face ca toate lucrurile să funcționeze/ Dragostea face toate lucrurile frumoase/ Fie să ai parte de toate trei de acest Crăciun.

Fie ca Bucuria să fie darul vostru de Crăciun și credința, speranța și dragostea să fie comorile voastre în noul an.

O noapte liniștită, o stea deasupra, un dar al speranței și al iubirii. Un Crăciun binecuvântat pentru tine!

Magia Crăciunului nu este în cadouri, ci în prezența Lui. Fie ca tu să ai darul credinței în acest Crăciun și multe binecuvântări pe tot parcursul Anului Nou.

Dumnezeu să vă umple viața cu dragoste, bucurie și pace de acest Crăciun și pe tot parcursul Anului Nou.

Citate religioase și versete biblice pentru felicitări de Crăciun

Am văzut steaua Lui în Răsărit și am venit să ne închinăm Lui – Matei 2: 2

Și erau ciobani pe câmpurile din apropiere, care vegheau asupra turmelor lor noaptea. Un înger al Domnului li s-a arătat și slava Domnului a strălucit în jurul lor – Luca 2: 8-9

Când au văzut steaua, s-au bucurat cu o bucurie extrem de mare – Matei 2:10

Crăciunul este bucurie, o bucurie religioasă, o bucurie interioară de lumină și pace – Papa Francisc

Urări de Crăciun inspiraționale

Fie ca acest sezon de Crăciun să îți topească tristețea și să îți ofere mângâierea și liniștea de care ai nevoie. În curând, veți putea intra în Anul Nou cu bucurie.

Spiritul Crăciunului este luminos și magic. Când începi să îl simți, te va fermeca cu speranță și minune care durează dincolo de sezonul sărbătorilor.

Crăciunul este un moment în care facem bilanțul. Ne gândim de unde am venit și unde mergem, în timp ce urmărim viitorul cu speranță.

În această zi de Crăciun, să aveți parte de tot ce că doriți și aveți nevoie pentru a vă umple casa și viața cu pace și fericire. Vă doresc un An Nou promițător!

Amintește-ți adevăratul mesaj al Crăciunului: Nu suntem niciodată singuri.

Felicitări de Crăciun pentru 2020

An Nou? Da, te rog! Să avem parte de vremuri mai bune pentru noi toți! Vă dorim un Crăciun fericit și un 2021 sigur și sănătos.

Această felicitare de Crăciun este plină de îmbrățișări și sărutări fără virus doar pentru tine! Sper să ai un Crăciun fericit și să ne putem revedea în curând.

Fie ca magia sărbătorile de Crăciun să vă umple casa de bucurie și pace. Îți transmit multă dragoste ție și familiei tale și aștept cu nerăbdare ziua în care să te putem revedea. Aveți grijă de voi și rămâneți în siguranță.

Îți trimit toată dragostea de Crăciun. Poate că despărțiți astăzi, dar tu ești mereu în inima mea. Ai grijă de tine și stai în siguranță în aceste vremuri incerte. Ne e dor de tine!

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole