Mesajele de felicitări ale politicienilor pentru Eduard Novak. Cîțu: Un ministru bun, un sportiv performant

Premierul Florin Cîţu l-a felicitat vineri pe ministrul Tineretului şi Sportului Eduard Novak pentru medalia de argint pe care a obţinut-o la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Şeful Executivului a urat succes tuturor sportivilor români aflaţi în competiţie.

Încă o medalie pentru România! Felicitări, Eduard Novak, pentru argintul obținut la proba de urmărire individuală 4.000 m pe velodrome, la Jocurile Paralimpice care se desfășoară în aceste zile, la Tokyo(..)”, a scris premierul pe Facebook.

De asemenea, vicepremierul Kelemen Hunor a transmis felicitările sale: „Argint pentru Novak Eduard! Ministrul sportului a câştigat argintul la proba sa favorită, cursa de urmărire individuală 4.000 m. De acum nu doar că el este primul ministru în funcţie care participă la Jocurile Paralimpice, ci şi primul care câştigă o medalie atât de importantă!  Felicitări, Ede! Suntem mândri de tine!”, a scris Kelemen Hunor, vineri, tot pe Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...