Mesajul judecătoarei Stoicescu după realegerea lui Fritz: Bună dimineața din Gayșoara

Publicat: 11 iun. 2024, 11:26, de Andrei Ceausescu, în ACTUALITATE , ? cititori
Mesajul judecătoarei Stoicescu după realegerea lui Fritz: Bună dimineața din Gayșoara

Judecătoarea Adriana Stoicescu a transmis primul mesaj după realegerea lui Dominic Fritz în funcția de primar al Timișoarei. Magistratul a criticat în repetate rânduri anumite evenimente dedicate comunității LGBT, subliniind că, deși nu are nimic împotriva reprezentanților acesteia, consideră că o promovare excesivă este deranjantă.

„Bună dimineața din Gayșoara!

Să avem o săptămână plină de curcubeu și confruntări cu „dușmanii” imaginați!

Cine rămâne ultimul să stingă lumina pentru a salva planeta și a elibera bichonul…”, a scris Stoicescu pe Facebook.

Imediat după victoria sa, Dominic Fritz a anunțat că va colabora cu liderul PSD Alfred Simonis, care a câștigat președinția Consiliului Județean Timiș.

Fritz a dorit să îl felicite pe Alfred Simonis pentru câștigarea președinției Consiliului Județean Timiș și l-a asigurat de buna colaborare.

„Îl felicit pe Alfred Simonis, noul președinte al Consiliului Județean Timiș, pentru succesul său și îl asigur că primarul Timișoarei este deschis la colaborare cu noul președinte al CJ. Avem un interes comun în continuarea proiectelor și colaborării între Primărie și CJ, pentru a dezvolta împreună o prezență mai puternică a Timișoarei și a județului Timiș în politica națională. Din păcate, Alin Nica a fost victima unei politici extrem de dăunătoare din partea unor membri PNL, fiind sabotat în funcția de președinte al CJ, ceea ce a condus la victoria PSD. Observăm același fenomen în Caraș-Severin, Prahova și Suceava. PSD a câștigat în 27 de consilii județene, în timp ce PNL doar în 11. Această situație ar trebui să îi îngrijoreze pe toți cei din România”, a declarat Fritz.