Messi rămâne la FC Barcelona

Lionel Messi a confirmat decizia sa de a rămâne la echipa spaniolă FC Barcelona din cauza clauzei enorme de transfer.

Atacantul argentinian Lionel Messi a anunțat în urmă cu câteva zile că vrea să plece de la FC Barcelona acuzând lipsa de viziune a actualei conduceri, însă situația s-a schimbat.

„Am spus conducerii că vreau să plec pe tot parcursul sezonului. Cred că era momentul, că echipa avea nevoie de oameni mai tineri şi am crezut că am terminat ciclul meu aici. Acest sezon a fost foarte complicat, la antrenamente, pe teren, în vestiar”, a explicat Lionel Messi.

În același timp însă, fotbalistul îl acuza pe președintele clubului pentru modul în care conduce și dând de înțeles că aceasta este cauza pentru care dorește să părăsească FC Barcelona.

„Am spus mereu că vreau să-mi închei cariera aici, luptându-mă pentru trofee. Adevărul este însă că de mult nu mai exista un proiect”, spunea Messi.

Totuși, astăzi, după o dispută cu privire la valabilitatea clauzei de transfer din contractul său, atacantul a anunțat că „rămâne la club fiindcă preşedintele mi-a spus că singura posibilitate să plec este să plătesc clauza de 700 de milioane, ceea ce este imposibil, şi că altfel ajungem la tribunal. Nu aş merge niciodată la tribunal împotriva Barcei, fiindcă este clubul pe care-l iubesc, care mi-a dat totul după ce am venit, este clubul vieţii mele, mi-am construit viaţa aici, Barca mi-a dat totul şi eu i-am dat totul, niciodată nu mi-a trecut prin cap să ajung cu Barcelona la proces”.

Messi a venit la FC Barcelona în septembrie 2000, la vârsta de 13 ani, de la CA Newell’s Old Boys, club din oraşul argentinian Rosario. El a debutat la prima echipă la 17 ani, pe 16 octombrie 2004, contra lui Espanyol Barcelona (1-0), şi a marcat 634 de goluri şi a câştigat 34 de trofee în 731 de meciuri oficiale disputate în pentru echipa catalană.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...