Meteo 30 septembrie. Temperaturi de vară în majoritatea zonelor. Maxima ajunge la 30 de grade

Vremea foarte caldă pentru această perioadă a anului nu ne părăsește nici azi, 30 septembrie. Valorile maxime se vor opri la 30 de grade.

Astăzi vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit, în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi slabe în vestul și nordul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în Muntenia și Dobrogea, iar noaptea în zona Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 29 de grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

Și în București vremea rămâne deosebit de caldă pentru final de septembrie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, în condițiile unui cer variabil.

La munte, de asemenea, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi slabe în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe creste. Variațiile termice vor fi nesemnificative. Dimineața și noaptea, izolat pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață. 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole