Metoda ingenioasă prin care o fetiță de opt ani a reușit să fenteze lecțiile pe Zoom timp de trei săptămâni

O fetiță, în vârstă de opt ani, din California a reușit să fenteze participarea la cursurile online, desfășurate pe Zoom. Unchiul fetei a povestit pe o rețea de socializare cum nepoata sa a reușit să păcălească opt adulți, printre care mama, profesorul și echipa de asistenți a platformei Zoom, timp de trei săptămâni.  

Fetița, împreună cu alți doi frați, învățau acasă în sistemul școlii online

Unchiul a explicat cum, într-o zi, platforma Zoom a încetat să mai funcționeze în timpul lecției online a nepoatei sale și, în ciuda faptului că mama a încercat o oră să-l repună în funcțiune, fetița nu s-a mai putut conecta, iar mama a presupus că este din cauza unei erori de conexiune, scrie Mirror.co.uk.

În următoarele două zile, problema a continuat. Atunci, mama i-a mărturisit profesorului că fiica ei are probleme tehnice la platforma Zoom și nu se poate conecta.

Chiar și după ce mama a mutat suportul electronic într-un alt colț de locuință, după ce a vorbit o oră la telefon cu echipa de suport a platformei Zoom și după ce profesorul a schimbat adresa de acces a cursului cu una nouă, tot nu s-a schimbat nimic.

Metoda prin care fetița a scăpat de cursurile online

Pentru următoarele două săptămâni, mama i-a ținut ea însăși lecțiile fetiței, în regim de homeschooling, renunțând la cursurile online.

Fetița a fost trimisă să stea pe Zoom din casa unor prieteni de familie. Vecina a descoperit toată întâmplarea atunci când a decis să se ascundă în camera de unde eleva nu a putut s-o vadă. Femeia a văzut cum fata, după ce s-a plictisit de stat o oră pe Zoom, a închis fereastra platformei și a tastat, ulterior, de 20 de ori parola greșit.

Astfel, cu cât fata a tastat de mai multe ori parola greșit, cu atât mai mult s-a prelungi blocarea contului. Aplicația blochează accesul utilizatorului la platformă atunci când parola este introduse greșit de multe ori. Și cu cât se întâmplă ca parola să fie introdusă eronat, cu atât crește timpul de blocare a accesului.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară, cele mai multe fiind de apreciere pentru imaginația bogată de care a dat dovadă fata. Nici mama nu s-a supărat, argumentând că realizează cât de obositor este să fii atent la cursurile online.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...