Metrorex are de gând să cheltuiască 1,6 milioane de euro pe servicii de curățenie, în următorii 4 ani

Metrorex a lansat licitația pentru servicii de curățenie și dezinsecție în valoare de 1,6 milioane de euro. Contractul se va derula pe 4 ani.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de dezinsecție, deratizare și igienizare-dezinfecție a spațiilor publice și tehnice, tunele și galerii de metrou, a trenurilor electrice de metrou și erbicidarea perimetrului liniilor de cale ferata din depouri. Valoarea totală estimată a contractului este de 7.988.117,6 lei, echivalentul a aproximativ 1,6 milioane de euro.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează a se atribui pe toată perioada acordului-cadru este de 1.997.029,40 lei, iar a celui mai mic – de 430.215,00 lei.

Care sunt condițiile de participare 

Pentru participarea la licitație, trebuie ca media cifrei de afaceri pentru ultimele trei exerciții financiare disponibile (2019, 2020, 2021) a operatorului economic să fie de minimum un milion de lei.

De asemenea, se solicită experiență similară: lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă ultimii trei ani (2020, 2021, 2022), cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Ofertantul va face dovada faptului că a realizat în ultimii trei ani servicii similare celor care fac obiectul procedurii de achiziție (servicii de dezinsecție, deratizare, igienizare-dezinfecție, erbicidare), în valoare cumulată de minimum un milion de lei (fară TVA).

Valoarea garanției de participare este de 19.900 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 aprilie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 24 octombrie 2023, scrie clubferoviar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...