Metrorex are un nou Consiliu de Administrație. Cine sunt noii administratori

Metrorex are un nou Consiliu de Administrație, format din cinci persoane, potrivit informațiilor companiei de transport public.

Consiliul de Administrație al Metrorex este format din cinci membri: Mihai Barbu, Traian Preoteasa, Iosif Szentes, Mariana Petre și Gabriel Popa, potrivit datelor oficiale de pe site-ul companiei de transport. Toți cei cinci au rolul de administrator.

Mihai Barbu este președintele Metrorex din luna octombrie 2021. Traian Preoteasa este diector general, tot din octombrie 2021, la Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR, potrivi CV-ului său publicat pe site-ul Metrorex.

De asemenea, Iosif Szentes este director la Direcția de Dezvoltare Transport Feroviar – Asociația de Dezvoltare lntercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI), tot din luna octombrie 2021.

Mariana Petre est pensionar și are vechime în Consiliul de Administrație al Metrorex SA. Din luna octombrie 2021 este Responsabil proces la TPBI.

Totodată, Gabriel Popa este profesor universitar în cadrul Universității Politehnice din București, la Facultatea de Transporturi, Departamentul Material Rulant de Cale Ferată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...