Mi-aș dori ca România să se unească cu Republica Moldova. Ce politician a făcut declarația

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, aseară, că şi-ar dori ca România să se unească cu Republica Moldova, arătând, în context, că aceasta este calea „mai scurtă” pentru ca Republica Moldova să intre în Uniunea Europeană.

Cel mai vulnerabil stat la conflictul total nejustificat de pe teritoriul Ucrainei este Republica Moldova. Trebuie să ne hotărâm… Lăsăm Republica Moldova să se întoarcă sub influenţa sovietică, mai devreme sau mai târziu? 

Intrarea în Uniunea Europeană a Republicii Moldova va dura 10 ani de zile cel puţin… Sau ai varianta mai scurtă în care România se uneşte cu Republica Moldova şi Republica Moldova cu România”, a spus Ciolacu la RTV.

În context, liderul social-democraţilor a spus că îşi doreşte varianta mai scurtă.

„Eu mi-aş dori categoric varianta mai scurtă, ca România să se unească cu Republica Moldova. Nu poţi să laşi o ţară pradă din nou Rusiei. Destinul românilor din Republica Moldova trebuie să fie acelaşi ca şi al românilor din România- UE şi NATO.

Am înţeles că în acest moment foarte mulţi români doresc unirea cu Republica Moldova. Categoric trebuie referendum în ambele state. Adică trebuie un parcurs normal, nu se mai fac uniri cu arma în mână„, a mai spus Marcel Ciolacu.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu ai sistat majorările și la magistrați că la armată și la civili?ei sunt dumnezei?să îți de-a Domnul după cum ajuți pe cei care muncesc în țară asta!discriminat și aurolac sa ajungi,că ăia pe care îi ajuți!ai băgat clasa de mijloc în mocirlă,acolo să ajungeți!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Niculae Bădălău – Mărirea și decăderea unui cap de MAFIE

Sute de invitați, vedete și politicieni, manele, femei frumoase, băutură scumpă și mâncare din belșug, așa arătau, până deunăzi chiolhanurile baronului de Giurgiu, Niculae...