“Mi-e milă de CTP. Săracul om, e chiar grav”

„M-a întrebat cineva dacă am văzut ce a scris C. T. Popescu. Mă uitam şi mă gândeam… îmi era milă de el. Săracul om, săracul om, să ajungă el să mă scuipe, să vorbească în felul ăsta de mine… e chiar grav, săracul de el. Doamne ajută, să îl ajute Dumnezeu, să îi dea mintea cea de pe urmă. Ce să zici la asta? Doamne-fereşte, bine, scuipă tu! Păi nu o să-i fie lui apoi mai greu cu chestia asta? Nu-şi dă seama?”.

Astfel a comentat regizorul Cristi Puiu (foto), după ce Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni duri, de curând, la Digi24, afirmațiile controversate făcute de regizor despre purtarea măștii și distanțarea fizică. „Dacă nu ar fi o măgărie agitatorică, ar trebui să-l consider de-a dreptul idiot”, a zis CTP. Cristian Tudor Popescu a mai apreciat că cei care l-au aplaudat pe Cristi Puiu sunt „cretini și ticăloși”.

“Poate asta dă şi cumva culoarea asta locală a noastră a românilor”

„E o altă poveste legată de România. O dovadă de lipsă de maturitate care vine din faptul că oamenilor le e atât de greu aici să spună <mulţumesc>, să îşi arate recunoştinţa, şi să spună <iartă-mă>. Asta e foarte greu să vezi. E o formă de capitulare, tu nu mai ai demnitate. Ba nu, demnitatea ta de om stă în asta: în faptul că eşti recunoscător şi că ai atâta verticalitate încât să recunoşti greşeala.

Poate asta dă şi cumva culoarea asta locală a noastră a românilor care ne apropie de vârsta adolescenţei ca naţie, de pubertate, când cel mai important lucru din lume eşti tu însuţi şi ceilalţi nu există”, a mai replicat Cristi Puiu ca urmare a reacției lui CTP, potrivit Antena 3 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...