Michael Kors a sărbătorit 40 de ani de la lansare. Brandul face ravagii și acum (VIDEO)

Designerul american Michael Kors a sărbătorit 40 de ani de la lansarea firmei omonime cu o paradă dedicată Broadway-ului, în care a prezentat noua sa colecţie toamnă-iarnă 2021. Deși cu un trecut îndelungat, brandul face actualmente furori printre adolescenți și nu numai.

La parada aniversară au participat top modele precum Naomi Campbell, Helena Christensen sau Bella Hadid, potrivit EFE. Ele sunt top modelele de „cursă lungă” ale brandului.

Kors a prezentat online un video aniversar, care a fost filmat în celebrul cartier al teatrelor din New York, cu modele defilând pe stradă printre reclamele luminoase şi afişele sălilor de teatru, totul culminând cu un spectacol muzical al cărui protagonist a fost cântăreţul Rufus Wainwright.

A împărtășit colecțiile cu întreaga lume

Kors a prezentat acest video ca pe o transmisiune în direct din Times Square, de unde şi-a declarat dragostea faţă de teatru. Producţia conţine imagini nocturne de pe Broadway şi top-modele defilând în mijlocul străzii în ţinute glamour, în compleuri cu rochii midi sau mini în tonuri de negru, roşu, „animal print”, sau acoperite cu paiete.

Când am început activitatea în modă – la 21 ani – nu mi-am închipuit niciodată că voi ajunge până aici, 40 de ani mai târziu împărtăşesc colecţiile mele cu întreaga lume„, mărturiseşte Michael Kors într-un comunicat de presă. „Am avut norocul să fac ceea ce îmi place în viaţă şi vreau să folosesc această aniversare pentru a pune în lumină o altă instituţie importantă – comunitatea teatrului din New York”, a subliniat designer-ul american, potrivit Agerpres.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole