Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu amantul! Cum s-a întâmplat totul

Mihaela Rădulescu s-a căsătorit prima dată, în 1989, cu Bogdan Rădulescu, cel al cărui nume de familie și l-a păstrat până astăzi, renunțând la numele ei de fată, Țiganu. Bărbatul povestea acum ceva timp cum a prins-o pe Mihaela Rădulescu în pat cu amantul și ce s-a întâmplat după aceea.

În 1997, Mihaela Rădulescu s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Junior, iar ultima căsnicie a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, de care a divorţat în 2008. Acesta din urmă este tatăl fiului ei, Ayan.

În urmă cu ceva timp, Bogdan Rădulescu rememora pasaje din căsnicia cu Mihaela Rădulescu și a dezvăluit momentul în care a prins-o cu amantul în pat.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.

Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a povestit Bogdan Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a fost iertată

Totuși soțul Mihaelei Rădulescu de la vremea respectivă a reușit să traverseze infidelitatea soției.

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult.

Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba.

A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”, mai spus acesta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...