Mihai Budeanu de la 3 Sud Est este în stare gravă din cauza coronavirusului. Are nevoie de plasmă

Unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, este internat la terapie intensivă în Spitalul Municipal Medgidia, după ce a fost confirmat cu Covid-19. Bărbatul în vârstă de 44 de ani se află în stare gravă și are nevoie de plasmă.

Mihai a fost internat în Spitalul Municipal Mangalia (suport COVID), însă în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat pentru presa locală un medic de la Mangalia.

De asemenea, pe pagina de Facebook a trupei a fost confirmat mesajul.

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid -19 si este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate.

Să speram că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.

Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a formației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...