Mihai Emil, un băiat hipoacuzic, abandonat de părinți, olimpic național la matematică

Mihai Emil, un băiat hipoacuzic din Sibiu, născut prematur şi abandonat de părinți, a obținut primul loc la Olimpiada Naţională de Matematică.

Deşi a pornit încă de la naştere cu a doua şansă, fiind născut prematur, într-o familie cu puţine posibilităţi, Mihai a reuşit să dovedească tuturor că totul este posibil.

Hipoacuzic, Mihai a ajuns în Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 2 Sibiu, un centru care poate fi considerat unul dintre cele mai bune din toată ţara, mai ales prin prisma numărului mare de copii inteligenţi, care au reuşit să obţină rezultate foarte bune chiar şi la competiţiile de la nivel naţional.Printre ei se numără şi Mihai.

„Mihai Emil este un elev de-al nostru de clasa a VII-a , care, odată intrat în sistemul de protecție la SOS Kinderdorf Cisnădie a fost depistat cu hipoacuzie, o deficiență senzorială auditivă și a fost înscris la grădiniță la noi în urmă cu 9 ani. De atunci a tot acumulat informații, este un copil serios, inteligent și a luat la olimpiada națională pentru elevii deficienți de auz premiul I anul acesta, a avut cea mai bună notă din țară, 9,88 la matematică”, a declarat Manuela Dobrotă, director adjunct al centrului, pentru jurnaliştii de la oradesibiu.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...