Mihai Iosif, mulțumit de remiza cu Dinamo: „Mi-a intrat glonţul un pic. Atmosfera a fost de Bacovia” (Video)

Antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat, sâmbătă seara, după remiza cu Dinamo, scor 1-1, că i-a trecut glonţul pe la ureche, deoarece giuleștenii au egalat în prelungirile partidei.

A fost dramatism în sensul în care am marcat la sfârşit, dar altădată am fost noi egalaţi pe final de meci. Mi-a intrat glonţul un pic aici (n.r. – la urechea dreaptă), dar mi-am pus imediat un leucoplast şi m-am reparat. Până la urmă cred că a fost un rezultat echitabil care mulţumeşte pe toată lumea. Echipa nu a intrat relaxată, nu a intrat azi şi nu va intra niciodată relaxată. Pur şi simplu prima repriză nu a fost una reuşită pentru noi”, a spus tehnicianul.

Au fost două goluri foarte frumoase, demne de un derby, îi felicit pe ambii jucători (n.r. – Gabriel Torje şi Nicolae Carnat). La fel şi pe toţi jucătorii mei pentru că au crezut în ei până la capăt. Dinamo are un antrenor foarte bun, experimentat, de fapt Mircea Rednic este cel mai titrat antrenor din istoria Rapidului. Nu aş vrea pe viitor să fim supraevaluaţi. Noi suntem realişti şi sper să avem rezultate cât mai bune în următoarele meciuri”, a adăugat el.

Mihai Iosif a vorbit și despre lipsa galeriilor la meciul disputat pe arena din Ștefan cl Mare: „Au fost totuşi câţiva oameni în tribune, de săptămâna viitoare nu va mai fi nimeni. Atmosfera de azi a fost sumbră, aşa, de Bacovia„.


Dinamo și Rapid au remizat scor 1-1, sâmbătă, în etapa a 13-a a Ligii I.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole