Mihai Petcu este noul director general al STB

Mihai Petcu a fost numit director general al Societății de Transport București și își preia funcția începând cu 15 noiembrie. Duminică, noul șef al STB a ținut o ședință cu toți directorii pentru a le prezenta obiectivele și prioritățile sale.

Mihai Petcu a transmis că principala sa prioritate este gestionarea situaţiei cu privire la prevenirea infectării cu virusul SARS-COV-2 şi protejarea atât a angajaților cât și a publicului călător, se arată într-un comunicat de presă publicat de STB.

În ceea ce privesc obiectivele sale, Petcu spune că își dorește crește calitatea serviciilor de transport oferite cetățenilor.

“Îmi doresc o dezvoltare reală a Societății, dar și o relaționare cu călătorii mult mai eficientă decât până acum, astfel încât aceștia să fie informați în timp util despre proiectele noastre, dar și despre eventualele disfuncționalități apărute în furnizarea serviciilor de transport. Aduc în fața bucureștenilor întreaga mea experiență profesională, tot entuziasmul și energia celor 36 de ani ai mei, astfel ca, împreună cu colegii mei din STB SA, să contribuim substanțial la îmbunătățirea serviciilor de transport public din București”, a declarat noul Director General al Societății de Transport București.

Cu o vastă experiență în domeniul auto și financiar, domnul Director General Mihai PETCU a ocupat în trecut mai multe poziții de conducere atât în companii multinaționale de renume, cât și în companii locale. Noul Director General al STB SA este un om al faptelor, un om de acțiune care se implică în diferite proiecte pentru comunitate, punând suflet și pasiune în tot ceea ce face. 

Fiind unul dintre administratorii societății STB SA, cunoaște în detaliu situația actuală a companiei, având totodată o nouă viziune asupra ceea ce înseamnă transportul public modern. 

Mihai Petcu vine din mediul privat și potrivit CV-ului său nu a mai lucrat într-o instituție de stat până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...