Mina „Scheletu”, disperat să facă alegeri în filiala Giurgiu

Este agitaţie mare la PSD Giurgiu care stă pe un butoi de pulbere. Finul baronului Niculae Bădălău, „Scheletu” Marian Mina bate din picior că vrea să organizeze cât mai repede alegeri în organizaţie, să nu cumva să rămână fără tron şi să nu cumva să i-l ia înapoi tocmai cel care i l-a lăsat moştenire.

Scheletu i-a dat la răscoale şi pe şefii de la Bucureşti, care doar asta aud de la junele de Giurgiu, de dimineaţa până seara, să-i dea undă verde să facă în perioada următoare marele eveniment.

Mina s-a prins că PSD-iştii din Giurgiu trebuie să-l ungă urgent şi oficial în funcţia de preşedinte. Ştie „Scheletu” de ce e disperat, că naşu Bădălău se pricepe să umble la sentimentele primarilor. Mai cu abureli, mai cu verificări de la instituţia unde s-a dus de „bunăvoie”.

Badalau si primarii
Badalau si primarii

Toată presiunea pusă pe primari cu controalele de la Curtea de Conturi este cu stirea și încuviințarea lui Mihai Busuioc, care a “sfătuit” primarii prezenți la nunta fiicei lui Bădălau sa fie mai îngăduitori cu faraonul de la Bolintin.Bădălău e pregătit să-şi încordeze muşchii plini de cicatrice pentru ultima dată, ca să arate el cine e tătucul cui.

Şi e la fel de pregătit să înhaţe lucrări de la primari, dacă revine pe poziţie, după o pauză aşa lungă de 2 ani. Norocul lui Mina şi ghinionul lui Bădălău e că nimeni de la Bucureşti nu-l mai vrea pe Niculae nici măcar în partid, cu atât mai puţin în fruntea filialei PSD Giurgiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...