Mina „Scheletu” și pupila sa Elena Dinu, interziși la nunta fetei lui Bădălău

Vremurile când finul Marian Mina „Scheletu” era ca la el acasă la nașul Niculae Bădălău au devenit istorie, mai ales după ce finul a devenit deputat și lider interimar al PSD Giurgiu.

O dovadă că finu „Scheletu” a intrat în dizgrația nașului Bădălău este faptul că acesta nu se regăsesște pe lista de invitați la nunta de la sfârșitul acestei săptămâni a Sabinei Bădălău, fiica baronului PSD ajuns între timp la Curtea de Conturi a României.

Practic, Niculae Bădălău nici nu l-a invitat dintr-un motiv foate simplu: nu mai vrea să audă de finul „Scheletu”. De asemenea, printre cei interziși la nunta lui fiicei lui Bădălău este și deputata PSD de Giurgiu Elena Dinu, noua pupilă a lui Mina „Scheletu”.

Trebuie precizat că Marian Mina urmează să se recăsătorească în acest an cu Diana, fiica unui om de afaceri dintr-o comună giurgiuveană renumită pentru legumicultură, după un mariaj eșuat cu o fostă colegă de liceu unde nașii au fost Rodica și Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...