Mina „Scheletu” și pupila sa Elena Dinu, interziși la nunta fetei lui Bădălău

Vremurile când finul Marian Mina „Scheletu” era ca la el acasă la nașul Niculae Bădălău au devenit istorie, mai ales după ce finul a devenit deputat și lider interimar al PSD Giurgiu.

O dovadă că finu „Scheletu” a intrat în dizgrația nașului Bădălău este faptul că acesta nu se regăsesște pe lista de invitați la nunta de la sfârșitul acestei săptămâni a Sabinei Bădălău, fiica baronului PSD ajuns între timp la Curtea de Conturi a României.

Practic, Niculae Bădălău nici nu l-a invitat dintr-un motiv foate simplu: nu mai vrea să audă de finul „Scheletu”. De asemenea, printre cei interziși la nunta lui fiicei lui Bădălău este și deputata PSD de Giurgiu Elena Dinu, noua pupilă a lui Mina „Scheletu”.

Trebuie precizat că Marian Mina urmează să se recăsătorească în acest an cu Diana, fiica unui om de afaceri dintr-o comună giurgiuveană renumită pentru legumicultură, după un mariaj eșuat cu o fostă colegă de liceu unde nașii au fost Rodica și Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...