Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale: Hai în Parcul IOR, la „Festivalul Înghețatei Bune”

Publicat: 19 iun. 2024, 21:27, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale: Hai în Parcul IOR, la „Festivalul Înghețatei Bune”

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale vine cu o surpriză de vară pentru toată lumea. Dacă nu aveți încă planuri pentru acest weekend, vă invită să participați la „Festivalul Înghețatei Bune” în Parcul IOR, un eveniment care promite să vă răcorească în zilele toride.

Ministerul Agriculturii, despre Festivalul Înghețatei

Ministerul Agriculturii: De vineri până duminică, parcul va fi gazda unui adevărat festin dedicat celui mai îndrăgit desert al verii și, totodată, faptelor bune. Organizat de Asociația Telios Garden, festivalul adună laolaltă artizanii înghețatei artizanale, oferind o varietate de arome și texturi care vor încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Este o ocazie perfectă pentru familii de a petrece timp împreună, bucurându-se de multiple activități recreative. Programul include concursuri, momente artistice, piese de teatru, și concerte susținute de tineri artiști la început de carieră.

Festivalul are și o componentă caritabilă: 20% din vânzările de înghețată vor fi donate pentru a sprijini un proiect social important. Asociația Telios Garden își propune să ajute 100 de femei din categorii vulnerabile să participe la cursuri de certificare profesională, oferindu-le astfel o șansă la un viitor mai bun.

În același timp și loc, în vecinătatea Festivalului Înghețatei Bune, va avea loc târgul de produse agroalimentare românești „Poftim, din România!”. Organizat de Caprirom Sud Muntenia – Cooperativă Agricolă, cu sprijinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, târgul va oferi vizitatorilor o gamă variată de produse tradiționale. Aici veți putea găsi fructe și legume de sezon, produse alimentare gătite, și multe alte bunătăți autohtone.

„Nu ai încă un program pentru acest week-end? Atunci hai în Parcul IOR, la „Festivalul Înghețatei Bune!”, unde, de vineri până duminică, iubitorii înghețatei vor putea spune DA celui mai delicios desert al verii, dar și faptelor bune! 🍦

Asociația Telios Garden aduce și în acest an artizanii înghețatei artizanale la un loc, oferind astfel o bucurie atât celor mici, cât și celor mari. Este un eveniment dedicat familiei, cu multe concursuri, momente artistice, piese de teatru, dar și concerte ale unor tineri aflați la început de carieră.

Toți furnizorii de înghețată 🍦 vor dona 20% din vânzări pentru a sprijini proiectul social al asociației, prin care 100 de femei din categorii vulnerabile vor fi ajutate să meargă la cursuri de certificare profesională.

În aceeași perioadă, tot în cadrul Parcului IOR, în vecinătatea „Festivalului Înghețatei Bune!” va avea loc și târgul de produse agroalimentare românești „Poftim, din Romania!”, organizat de către Caprirom Sud Muntenia – Cooperativă Agricolă, cu sprijinul Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. La standurile producătorilor veți găsi produse tradiționale românești, fructe și legume de sezon, precum și mâncare gătită.

Vă așteptăm!”, este mesajul Ministerului Agriculturii.