Ministerul de Interne îl avertizează pe Messi că va fi nevoit să stea în carantină dacă vine în România!

Posibila plecare a lui Leo Messi de la FC Barcelona este deja o știre care a făcut înconjurul lumii și a generat, pe lângă proteste puternice ale suporterilor catalani, numeroase glume. Printre acestea se găsește și cea a Ministerului Afacerilor Interne de Facebook, care a generat 10.000 de reacții și peste 1.500 de comentarii.

În postarea de pe pagina oficială a MAI, Leo Messi apare într-o fotografie trucată la pupitrul ministerului utilizat la conferințele de presă, alături de mesajul:

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi!Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă. Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină.Așa după cum știți regiunea Catalonia, din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze.”

Pe lângă reacțiile de amuzament, postarea MAI a generat foarte multe reacții negative, prin care mulți internauți le reproșează celor din minister că nu era cazul pentru astfel de glume în contextul în care este în desfășurare un scandal legat de întâlnirea neoficială a șefilor Poliției cu liderii clanurilor interlope.

Messi, legenda de la Barcelona

Leonard Messi a anunțat că vrea să plece de la Barcelona după un sezon foarte slab al echipei catalane. Jucătorul argentinian de 33 de ani a petrecut 15 ani și a câștigat toate trofeele care se pot aduna în competițiile inter-cluburi.

Cu un talent uriaș la fotbal, Messi s-a remarcat de copil și a ajuns repede la echipa de juniori a Barcelonei. În 15 ani de carieră de fotbalist profesionist a devenit o legendă a fotbalului mondial, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători din istorie, cel puțin comparabil cu Pele sau Maradone. Rivalitatea cu Cristiano Ronaldo, vedeta celor de la Real Madrid, Manchester United și acum Juventus, a adus culoare fotbalului din ultimii 10 ani.

Leo Messi, care a marcat 620 de goluri până acum, are o avere evaluată la 104 milioane dolari, dintre care 72 milioane dolari au fost câștigați din salariu, iar 32 milioane dolari din publicitate. Ultimul salariu la Barcelona se ridica la 26 milioane euro pentru sezonul 2019-2020.

Manchester City, clubul englez deținut de investitori din Qatar, unde este antrenor Pep Guardiola, este cel mai aproape în a deveni următoarea destinație a lui Leo Messi. Jucătorul are o clauză de reziliere a contractului de 700 milioane euro, care nu ar putea fi plătită de niciun club din lume, dar Messi a cerut plecarea liber de contract, având o clauză care îi permite și acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...