Ministerul rus al Apărării susţine că a ucis până la "180 de mercenari străini" în urma atacurilor de la Iarivov

În urma atacurilor de duminică dimineaţă, asupra localităţii Starichi şi a bazei militare Iavoriv, din apropiere de graniţa poloneză, Moscova anunţă că a ucis „până la 180 de mercenari străini”, relatează AFP.

„Ca urmare a acestor atacuri, au fost eliminaţi până la 180 de mercenari străini şi o cantitate semnificativă de arme străine”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov.

Potrivit AFP, informaţiile nu au putut fi confirmate dintr-o sursă independentă.

Konaşenko a spus că împuşcăturile au distrus un centru de antrenament pentru luptători străini, precum şi un loc pentru depozitarea armelor şi echipamentelor militare livrate Ucrainei.

Aceste lovituri sunt opera „armelor de înaltă precizie cu rază lungă de acţiune”, a adăugat Igor Konaşenkov, înainte de a anunţa că „eliminarea mercenarilor străini care sosesc în Ucraina va continua””.

Mai multe explozii au putut fi auzit duminică dimineaţă la periferia oraşului ucrainean Liov, situat în apropierea frontierei cu Polonia, relatează CNN. Atacurile ruseşti au lovit Centrul Internaţional de Menţinere a Păcii şi Securitate, situat în apropiere. Nouă persoane au fost ucise şi 57 au fost rănite în urma atacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...