Ministerul Sănătăţii: „Pacienţii arşi în urma exploziei din Tomşani, conştienţi şi cooperanţi”

O explozie s-a produs, miercuri, într-un magazin alimentar din comuna Tomşani, iar patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 73 de ani, au fost răniţi. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Cele patru persoane care au suferit arsuri în urma exploziei produse la magazinul alimentar din localitatea prahoveană Tomşani sunt conştiente şi cooperante, cu arsuri de gradul doi pe o suprafaţă mică a corpului, informează Ministerul Sănătăţii. Cele patru persoane sunt internate în Secţia de chirurgie plastică a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi. În urma evaluării medicale s-a constatat că au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă mică, sub 15%”, se arată într-o informare transmisă miercuri seara de Ministerul Sănătăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...