Ministrul Agriculturii a anunțat începerea construcției primelor 6 centre de colectare a fructelor și legumelor

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a anunțat că anul acesta va începe construcția primelor șase centre de colectare a legumelor și fructelor, dintr-un total de 15 care vor fi construite în România.

Proiectul Centrelor de Colectare legume – fructe intră în linie dreaptă! Astăzi, am prezentat autorităţilor locale din judeţul Buzău un model tip de centru colectare legume fructe şi am fost în teren pentru a vedea unde va fi amplasat acest centru„, a scris Florin Barbu, pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că anul acesta va începe construcția primelor șase centre, din cele 15 care vor fi construite în România, prin Casa Unirea.

Fiecare centru va avea 3.000 mp, patru benzi se sortare şi spaţiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta şi pregăti pentru valorificare producţiile fermierilor. Este o promisiune făcută legumicultorilor şi pomicultorilor români, pe care o onoram, pentru că scopul nostru comun este sa producem hrană românească, sănătoasă şi gustoasă!„, a completat Barbu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole