Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu și-a dat demisia. „NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție”

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat din toate funcțiile deținute, la acest moment, după ce procurorii au cerut să i se ridice  imunitatea parlamentară. El respinge acuzațiile care i se aduc.

Iată mesajul lui Adrian Chesnoiu pe Facebook

„NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă!

În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii:
Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune!
Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale.
De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat!
Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine, în nevinovăția mea și în toate lucrurile bune pe care le-am făcut!”
Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, joi, Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii pentru efectuarea urmăririi penale „faţă de un deputat din Parlamentul României, la data faptelor şi în prezent având funcţia de ministru, pentru abuz în serviciu”.
În fapt, este vorba de ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, care ar fi încercat să afle subiectele la concursurile pentru ocuparea unor posturi la nivel județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole