Ministrul Agriculturii l-a izolat pe ministrul Apărării și pe cel al Sportului

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Nechita Oros, a anunțat aseară că a fost testat pozitiv și, ca atare, 14 zile se va sta în izolare. 

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în această dimineaţă şi din păcate e unul „pozitiv”. M-am autoizolat la domiciliu şi voi urma îndrumările medicilor”, a scris ministrul Agriculturii pe pagina sa de Facebook. 

Numai că ceea ce nu spune Oros este faptul că în goana disperată după imagine, el a continuat să meargă în campanie electorală prin țară deși mâna sa dreaptă de la Ministerul Agriculturii, secretarul general Ionuț Nica și adjunctul său, Mircea Popa, au fost confirmați pozitiv în urmă cu câteva zile.

Ca atare, ieri Adrian Oros s-a aflat în campanie electorală în județul Dolj alături de ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și de cel al Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe-„Chiloțel”. Ulterior, Ciucă și Stroe au anunțat că testele de coronavirus au ieșit negative, dar s-au autoizolat.

Astfel, trei miniștrii ai cabinetului Orban vor sta în izolare timp de 14 zile, adică până după alegerile parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...