Ministrul Apărării, Angel Tîlvar, flituit de comandantul de la CSA Steaua, colonelul Răzvan Bichir

Publicat: 05 ian. 2023, 11:01, de Ion Teleanu, în SPORT , ? cititori
Ministrul Apărării, Angel Tîlvar, flituit de comandantul de la CSA Steaua, colonelul Răzvan Bichir
Razvan Bichir si Angel Tilvar

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, condus de către colonelul Răzvan Bichir, este stat în stat, fapt pentru care ministrul Apărării, Angel Tîlvar, este doar o marionetă a celor impuși în fruntea acestui club sportiv finanțat din bani publici.

 Marea gașcă managerială din Bulevardul Ghencea

PUTEREA a semnalat de mai multe ori că CSA Steaua București a ajuns un sat fără câini, unde conducerea în frunte cu colonelul Răzan Bichir își bate joc de mari performeri, dar și de conducerea Ministerului Apărării Naționale.

Practic, CSA Steaua București a devenit o gașcă condusă acum de Răzvan Bichir, unde cei 18 manageri ai secțiilor sportive, majoritatea străini de marea performanță în culorile roșu și albastru, au devenit vătafii chiar dacă rezultatele sportive abia dacă sunt de nivelul amatorilor. Adică, indiferent că obțin sau nu performanțe, ei tot acolo sunt. Dar, cea mai puternică gașcă care toacă cei mai mulți bani ai clubului militar este cea de la fotbal și o dovadă în acest sens este faptul că există doi manageri la fotbal juniori.

Ping pong cu întrebările între MApN și CSA Steaua București

Dar pentru a avea o radiografie cât de cât exactă a banilor tocați de către CSA Steaua București cu noul stadion din Bulevardul Ghencea, PUTREA a solicitat ministrului Apărării Naționale, Angel Tîlvar, să facă câteva precizări în acest sens. Adică, să furnizeze următoarele informații:

1.Care este numărul angajaților militari și al celor civili care își desfășoară activitatea la Stadionul Steaua?

2. Care sunt cheltuielile lunare cu personalul care își desfășoară activitatea la Stadionul Steaua?

3. Care sunt cheltuielile lunare de întreținere ale Stadionului Steaua?

4. Care este numărul angajaților militari și civili care își desfășoară activitatea la Departamentul Marketing și Relații Publice de la CSA Steaua București?

5. Câți sportivi sunt la ora actuală legitimați la CSA Steaua, câți dintre aceștia au grade militare și la ce discipline sportive?

Dar ca să scape de orice responsabilitate, Biroul de presă al MApN a direcționat solicitarea noastră către CSA Steaua București, deși solicitarea era adresată ministrul Apărării și nicidecum comandantul clubului militar din Bulevardul Ghencea.

Întrebările despre banii ”tocați” de CSA Steaua București ”sunt exceptate de la accesul liber al cetățenilor”

După 30 de zile, biroul de presă al MApN ne-a transmis răspunsul comandatului de la CSA Steaua București, colonelul Răzvan Bichir. Și ce să vezi în răspuns? ”Informațiile solicitate sunt exceptate de la accesul liber al cetățenilor” pentru că ”informaţiile din domeniul apărării naţionale, siguranţei şi ordinii publice, dacă fac parte din categoriile informaţiilor clasificate, potrivit legii”. Faptul că am solicitat date despre numărul de angajați de la un anumit departament al CSA Steaua sau al celor de la stadion ori despre numărul de angajați pentru comandantul Răzvan Bichir sunt informații clasificate deși sunt cheltuiți banii publici din bugetul MApN. De ce? Pentru că marea gașcă de la CSA Steaua este stat în stat, indiferent de cine este ministrul Apărării. Adică, tupeu de tupeu, nu glumă! O dovadă în acest sens este și faptul că în răspunsul către PUTEREA ne-a comunicat că ”Nu poate fi prezentată o evidență lunară a cheltuielilor datorită faptului că unele operațiuni se execută lunar, trimestrial sau anual”.