Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, dă flit cu repetiție parlamentarilor din opoziție

De când a revenit la conducerea Ministerului Culturii în cabinetul Ciucă, Lucian Romașcanu afișează o atitudine de aroganță și sictir față de anumiți parlamentari, mai ales cei din opoziție.

Pe site-ul Camerei Deputaților sunt postate o mulțime de întrebări și interpelări adresate ministrului Culturii, Lucian Romașcanu, privind activitatea instituției pe care o conduce.

Dar, la foarte multe întrebări și interpelări, mai ales la cele venite din partea parlamentarilor din opoziție, în special AUR, acesta refuză să răspundă chiar și după trei-patru reveniri.

Unele interpelări vizează edificii culturale de importanță națională cum ar fi Ateneul Român, Parcul Coloana fără Sfârșit sau Grupul statuar ”Școala Ardeleană” de la Cluj Napoca.

Însă, ministrul Lucian Romașcanu refuză de luni bune să răspundă la aceste interpelări ceea ce demonstrează că nu dă doi bani pe parlamentarii din opoziție că deh el este la putere, dar mai ales că este nașul băiatului lui Marcel Ciolacu, prietenul său foarte bun din liceu de la Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...