Ministrul de Interne a interzis petrecerile de 1 Mai la mare. Patronii de localuri nu vor să accepte

Vești proaste pentru români! De 1 Mai, ministrul de Interne, Lucian Bode, va interzice redeschiderea cluburilor. Totuși, se pare că patronii nu vor să accepte acest lucru, motiv pentru care unii vor să deschidă localurile, în ciuda avertismentului oficialului din Guvernul Cîțu.

Un acțional la un local din stațiunea Mamaia, Alin Negulescu, se împotrivește deciziei ministrului de Interne și spune că va primi clienți, chiar dacă va fi amendat. El susține că din cauza restricțiilor, în ultimul an, a pierdut milioane de euro.

 „Domnul Bode nu știe că, din păcate, la Mamaia nu prea sunt cluburi. Sunt doar niște restaurante care au și o component de lounge. Cireșica, locul care era favorit al domnului Băsescu, este club sau restaurant că și acolo se dansează și se mânâncă? Stă lumea la masa și iese la dans”, a spus Alin Negulescu.

Ministrul de Interne, însă, este foarte hotărât să impună reguli la mare. De exemplu, el le transmite românilor că pot să meargă la mare, însă de petreceri nu poate fi vorba.

Lucian Bode a anunțat luni că purtarea măștii sanitare este obligatorie și la munte și la mare, însă autoritățile analizează posibilitatea de renunțare graduală la această măsură.

Mare atenție, scrie Alephnews.ro, pandemia de COVID ar putea „umfla” nota de plată la restaurante. Clienții ar urma să plătească din propriul buzunar testul COVID făcut la intrarea în local. Patronii nu vor să suporte costurile, deși se plâng că nu au oameni la mese. Rămâne varianta „clasică” a creșterii prețurilor.

Citește și:

Un altfel de 1 Mai. Cluburile de la mare vor fi închise

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...