Ministrul de Interne al Austriei anunță azi, la București aderarea, în iunie, a României la Spațiul Schengen

Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, va fi prezent astăzi la București la invitația ministrului Lucian Bode, iar cu acest prilej va face o dezvăluire bombă.

La invitația ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, miercuri va fi prezent la București ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner. Cu acest prilej oficialul austric va face un anunț extrem de important despre țara noastră.

Potrivit informațiilor noastre, ministrul Gerhard Karner va anunța la București că Austria susține aderarea României la Spațiul Schengen la Consiliul JAI – Justiție și Afaceri Interne din luna iunie 2023. Practic, oficialul austriac va anunța că în iunie 2023 România va intra în Spațiul Schengen.

3 COMENTARII

  1. Probabilitatea ca acest lucru sa se intimple este extrem de mare altfel nu vedem nici un motiv ce l-ar fi impins pe austriac ca sa vina in Romania .Inca o data Iohannis is dovedeste anvergura internationala .Urmeaza maximizarea atasarii Rep.Moldova la UE si punerea in aplicare a tuturor cerintelor(cele inca nepuse in practica) , devenite obligatie , din PNRR.Vedem un Presedinte ce respecta cu strictete Constitutia Romaniei si care nu se lauda pentru fiecare realizare a sa . Unii merg pe la muntele Athos altii se duc , in numele Romaniei si al UE , prin Brazilia ,Argentina , Japonia si Chile .Exceptional .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...