Ministrul Dîncu, despre reorganizări în Armată: „Vor fi două tipuri: cei în rezervă și cei…”

Ministrul Apărării Naționale a anunțat un proiect de lege care va defini exact cum vor fi organizați voluntarii în armata română. Vasile Dîncu a transmis faptul că ar urma să existe două tipuri de voluntari, cei care vor fi în rezervă și cei care vor efectua și stagiul militar.

Astfel, în România ar urma să existe două tipuri de voluntari în armată, cei care vor fi voluntari în rezervă și cei care vor efectua voluntar stagiul militar. Dîncu a explicat că viitoare lege va urmări să atragă oameni tineri în armată.

În timpul vizitei de la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, Vasile Dîncu a vorbit despre noua lege, ce urmează să fie gata în curând.

„Sunt bucuros să lansăm în această perioadă şi în viitor câteva oferte pentru a aduce voluntari în Armata Română, în două variante, atât voluntari în rezervă, cât şi stagiul militar voluntar. Va apărea într-o lege pe care o vom publica foarte repede. Vom încerca prin aceasta să înnoim, să aducem oameni tineri în armată şi cred că devine atractivă cariera de militar”, a declarat ministrul, potrivit Digi24.

1 COMENTARIU

  1. Vladimir Putin a semnat, joi, 31 marti, un decret prin care a ordonat înrolarea a 134.500 de noi recruţi în armată, chiar dacă din ce în ce mai mulți soldați par să se întoarcă împotriva lui din cauza pierderilor umilitoare din Ucraina.
    Soldații lui Putin, înregistrați în timp ce deplâng pierderile suferite și spun că toată armata e plină de proști.

    Tu tovarășe Vasile Dîncu cu ce armată te prezinți in faţa lumii… la o soldă de recrut, cu doar 1.800 de lei ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...