Ministrul Economiei: Au început plățile pentru programul Start-Up Nation, ediția 2018

Claudiu Năsui, ministrul Economiei, a scris pe Facebook că au început plățile pentru programul Start-Up Nation, ediția 2018, iar în ultima săptămână au fost achitate 422 de deconturi, în valoare de 82,1 milioane lei.

„Am început şi plăţile pentru programul Start-Up Nation. Subliniez că e vorba de o măsură de ajutor a statului român, care s-a făcut după ureche şi astfel s-a ajuns la situaţia în care plăţile sunt întârziate cu mai bine de 2 ani. Am decis să plătim datoriile celorlalte guvernări, care în loc să trateze just o măsură pentru antreprenoriat, doar au mimat deschiderea către mediul de afaceri, în scopuri pur de imagine politică”, a scris Claudiu Năsui.

„Bugetul alocat anul acesta reparării programului este de 642 milioane de lei. Continuăm să plătim promisiunile statului către mediul de afaceri”, a adăugat ministrul.

Plăţile au fost făcute în ordinea deconturilor care au întrunit toate condiţiile de eligibilitate şi au prezentat documentaţia completă, în limita deschiderilor bugetare disponibile până la acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...