Ministrul Economiei și-a impus consiliera personală administrator la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

Ministrul PSD al Economiei, Florin Marian Spătaru, s-a adaptat imediat la moda din politica românească de a-și impune colaboratorii în posturi și sinecuri bine remunerate.  

De la începutul lunii februarie 2022, Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia, unde statul român prin Ministerul Economiei, deține 51% din acțiunile Damen Shipyards Mangalia, are un nou Consiliu de Administrație, din care fac parte Emilia Mirela David, Lăcrămioara Daniela Nicoară și Dan Constantin Dobrea.

Numai că întâmplător sau nu, doi dintre administratori, Lăcrămioara Daniela Nicoară și Dan Constantin Dobrea, sunt din Galați, adică tocmai de unde provine ministrul Economiei.

Cel de-al treilea administrator de la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia, Emilia Mirela David, este, din decembrie 2021, chiar consiliera personală a ministrului PSD al Economiei, Florin Marian Spătaru.

Acesta lucrează, din 2017, în Ministerul Economiei, iar înainte a fost operator telecomunicații la Radiocom și operator Vodafone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...