Ministrul Finanțelor: La Primăria Capitalei legea a fost încălcată în toate aspectele investigate

La începutul anului, în februarie, Inspecția Economica din Ministerul Finanțelor a început un control la Primăria București, care tocmai s-a încheiat, și concluzia este una singură: legea a fost încălcată!

Primîria condusă de Gabriela Firea până de curând, când, în urma alegerilor locale, bucureștenii l-au ales pe Nicușor Dan, a fost ocolită mulți ani de astfel de controale. Controlul a fost întrerupt pe perioada stării de urgență, a menționat ministrul pe pagina sa de Facebook, ”dar acum este definitivat”.

Florin Cîțu a adăugat faptul că va prezenta mai multe detalii într-una din următoarele declarații de presă săptămânale de la minister. MFP. ”Până atunci, vă pot spune că legea a fost încălcată în toate aspectele investigate”, arată ministrul în postare. În acest moment, Inspecția Economică este în control la alte cinci companii municipale, a adăugat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Tichete sociale 250 lei: Cum poate fi verificată suma care este...

Utilizarea tichetelor sociale de 250 lei a scos la iveală tot felul de probleme, printre care se numără și faptul că de multe ori...