Ministrul Sorin Cîmpeanu propune vouchere pentru meditațiile elevilor

Elevii care spun că au nevoie de pregătire suplimentară ar putea primi vouchere pentru meditaţii, a anunţat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, duminică, la Antena 3.

Pentru elevii care vor meditaţii să li se acorde vouchere pentru a le folosi la orele de meditaţii. Nu este ideea mea, ci a unui fost ministru, bun“, a vorbit şeful de la Educaţiei, despre această posibilitate, la Antena 3.

Conform ministrului, 114.143 de elevi s-au înscris la Bacalaureat, 77% din numărul elevilor din clasele terminale, din promoţia curentă. Încă 19.520 sunt înscrişi la Bac din promoţia anterioară.

1 COMENTARIU

  1. Ăsta trebuia să gândească anticipat, să pregătească pentru online profesorii din martie 2020!au avut salariile întregi și au stat acasă!și acum se dau loviți! să mai lase ministrul aruncatul cu bani in ei!au scăzut elevii cu un sfert de milion,!altora care chiar muncesc și 12-14-15 ore pe zi le sunt tăiate din ore,din zilele festive,sunt chemați doar când e nevoie,sunt ciuguliți la salarii de la o lună la alta!nu le convine să plece, așa cum mi se spune și mie! că la meserie,mai ușor,scot doar analfabețide-aia nu merge nimic în țara asta, că s-au hălăduit toți!vor bani fără muncă! cât de mulți! rușine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...