Ministrul Transporturilor s-a infectat cu Covid-19. Bode s-a întâlnit miercuri cu Adrian Zuckerman

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat miercuri seara că s-a infectat cu coronavirus. Este al doilea membru al Guvernului Orban care a contactat boala, după ce, la începutul săptămânii și ministrul Economiei, Virgil Popescu, fusese depistat pozitiv cu Covid-19.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, este mesajul postat de Lucian Bode pe Facebook.

Anunțul ministrului Transporturilor vine la puțină vreme după ce a fost vizitat de ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, ceea ce înseamnă că oficialul trebuie să își facă test pentru depistarea coronavirusului.

Mai mult decât atât, în urmă cu o zi, Lucian Bode a susținut o conferință de presă în care și-a prezentat raportul pentru un an de mandat.

La începutul săptămânii și ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. El declarase că are simptome, însă nu sunt grave.

„Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a scris pe Facebook Ministrul Economiei.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole