Ministrul ucrainean al Sănătății: Șapte spitale distruse, medici și asistenți medicali uciși și răniți

Șapte spitale și peste 100 de unități sanitare au fost avariate a anunțat ministrul ucrainean al Sănătății, Viktor Liașko, informează Agerpres.

Potrivit ministrului Liașko precizează că spitalele bombardate trebuie reconstruite complet, transmit agențiile de știri Ukrinform, DPA.

De asemenea, ministrul Liașko a precizat și care este bilanțul pierderilor de vieți din rândul personalului medical care se ridică la șase morți și 12 răniți.

Bombardamentele rusești au distrus maternitatea din orașul Mariupol. Legat de această dramă, Moscova susține că maternitatea ar fi fost folosită de luptătorii ucraineni. Totuși, Ucraina și Națiunile Unite au transmis că maternitatea funcționa ca spital în momentul bombardării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...