Minivacanța de 1 Decembrie. Cazări unde te poți bucura de relaxare cu buget minim

Românii așteaptă cu sufletul la gură următoarea vacanță. Mai sunt doar câteva zile însă până la următoarea, așa că majoritatea sunt în căutarea ofertelor de cazare. În funcție de buget, te poți bucura de acest moment de respiro, fie la munte, fie în deltă sau chiar în străinătate. Minivacanța de 1 Decembrie, respectiv Sfântul Andrei i-a provocat în acest an pe operatorii din turism să conceapă pachete speciale.

Minivacanța de 1 Decembrie la Conac, pe Valea Prahovei

Românii care vor să se bucure de cele 5 zile de libere de la început de Decembrie, au la dispoziție numeroase variante, mai ales la munte. Unitățile de cazare de pe Valea Prahovei au conceput oferte  de preț în acest sens.

Conacul Casa Timiș cu un ambient care îmbină tradiționalul cu modernul le propune turiștilor o ofertă de 4 zile. Astfel, aceștia au parte de mese tradiționale, brunch  cu produse românești bio, precum și foc de tabără în seara de 1 Decembrie. Prețul pentru un astfel de sejur pornește de la 3000 de lei și poate ajunge la 15.400 lei pentru două persoane.

Costurile diferă în funcție de tipul de cameră ales, cel mai piperat fiind per apartament.

Un sejur de 4 nopți la Sinaia, la Villa Oblique 5* pornște de la 3600 de lei pentru două persoane. Pe lângă mesele festive și bruch de 1 Decembrie, turiștii au acces la SPA.

Crăciun 2022 pe Valea Prahovei. Cazare la munte la prețuri avantajoase

Croazieră pe Dunăre de 1 Decembrie

Cu siguranță acesta este un mod inedit de a vă petrece minivacanța de 1 Decembrie. Croaziera pe brațele Dunării, într-un cadru splendid ar fi memorabilă. Plecarea are loc din Sulina chiar pe 1 Decembrie. Turiștii se pot bucura de o masă festivă chiar în timp ce nava este pusă în mișcare. Astfel, timp de 3 zile, doritorii vor colinda brațele Dunării. Turiștii care aleg acest pachet vor înnopta la Mila 23.

Pentru 10 persoane o astfel de croazieră costă 11.000 lei plus TVA.

Dincolo de acești bani, cei care iau parte la croazieră au și alte lucruri extra de achitat. De exemplu excursia în locul în care Dunărea se varsă în Marea Neagră costă 1000 de lei.

Atentatul din Istanbul nu i-a speriat pe români! Sute de turiști pleacă zilnic în Turcia EXCLUSIV

Minivacanța de 1 Decembrie sărbătorită cu un citybreak

Mulți dintre români aleg să își celebreze țara, departe de ea. Astfel, citybreak-urile sunt la mare căutare. Agențiile de turism

S-au adaptat, astfel că, pentru această perioadă au numeroase oferte disponibile.

Pentru un sejur de 1 Decembrie în 2 pe Coasta de Azur de 3 nopți, doritorii au de plătit minim 515 euro de persoană.

De altfel, un alt sejur la Nisa pentru aceeași perioadă, are tariful de 570 de euro pentru o persoană.

Un citybreak la Istanbul de ziua Națională a României costă în jur de 480 de euro de persoană. De altfel, până acum, numeroși turiști și-au exprimat dorința de a pleca în Turcia în această minivacanță.Pe lângă banii de cazare, aveți nevoie de un buget extra pentru prânz și cină. Majoritatea unităților de cazare, în cazul city break-urilor oferă strict micul dejun.

1 Decembrie la Straja

Cei care vor să petreacă românește și să se bucure de una dintre cele mai frumoase stațiuni turistice din țară pot poposi la Straja. Vila Alpin din Straja își întâmpină oaspeții cu o atmosferă de sărbătoare de Ziua Națională.

Turiștii au parte de servicii de cazare excelente precum și de bunătăți tradiționale.

„“Supă fierbinte cu tăiței de casă, ciorbă de fasole în pită, escalop haiducesc, carne la garniță, tigaie picantă cu mămăliguță, platouri cu produse tradiționale românești, plăcinte fierbinți… iar dacă lângă acestea bem și o ceșcuță de țuică fiartă sau o cană de vin fiert, totul este minunat”, a detaliat, pentru Puterea.ro, Mihăiță Dumitrașcu, proprietarul Vilei Alpin din Straja.

Prețurile pentru această perioadă pornesc de la 330 de lei de persoană și pot ajunge la 500 de lei în funcție de tipul de cameră ales.

 

 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole