Minivacanța de Paște: De ce este Delta Dunării în topul preferințelor și care sunt ofertele

Delta Dunării este, ca în fiecare an, în topul preferințelor turiștilor pentru perioada Sărbătorilor de Paște. Flora și fauna din Rezervație, întinderile pitorești de apă și uscat, liniștea de aici, constituie ingredientele principale care atrag românii li nu numai în Delta Dunării

Delta Dunării îi așteaptă pe turiști, și în această primăvară, cu oferte de cazare variate, de la case tradiționale, pensiuni și până la hoteluri de 3, 4 și 5 stele. Potrivit Asociației Delta Dunării, până acum, în baza consultării rezervărilor, gradul de ocupare este de aproape 60%, în majoritatea unităților de cazare din Rezervație.

Corina Davidov, de la Asociația Delta Dunării, a spus pentru Radio Europa FM că, pentru minivacanța de Paște, gradul de ocupare este deja de 60%: „Pachetele turistice pentru minivacanța de Paște pornesc de la 1.350 de lei pentru două persoane și ajung până la 700 de euro. Serviciile pot fi achitate și cu ajutorul voucherelor de vacanță”.

Oferte, în funcție de preferințe

Ofertele sunt pentru pachete de trei sau patru nopți și, în funcție de preferințe, serviciile sunt cu mic dejun, cu demipensiune. Cina festivă din noaptea de înviere cuprinde, bineînțeles, mâncăruri tradiționale din Deltă.

„Administratorii de pensiuni și hoteluri au pregătit pe lângă mese festive cu produse tradiționale și activități pentru întreaga familie: plimbări cu barca, cu caiacul, canoea, biciclete, concursuri de tras cu arcul, căutatul ouălor de către copii. La toate astea se adaugă muzica și dansurile tradiționale ale ansamblurilor comunităților din Deltă”, a mai spus Corina Davidov.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole