Mioara Roman a împlinit 83 de ani la azil. Fosta soție a lui Petre Roman este de nerecunoscut!

Pe 19 aprilie, Mioara Roman a împlinit 83 de ani și a fost sărbătorită de fiica ei în azilul în care locuiește de ceva timp. Sau centru de îngrijire pentru vârstnici, așa cum îi place Oanei Roman să spună. Cert este că vârsta și bolile grave cu care luptă și-au pus amprenta asupra chipului fostei soții a lui Petre Roman, doamna Mioara fiind de nerecunoscut!

O doamnă mereu cochetă și elegantă, o intelectuală desărvârșită, care a dat întotdeauna dovadă de o educație aleasă, Mioara Roman a ajuns să împlinească 83 de ani la azil. Fost profesor universitar de limba arabă, Mioara Roman a renunțat la cariera ei în 2019, când s-a retras de la catedră.

Fosta soție a lui Petre Roman nu s-a bucurat foarte mult de pensie pentru că a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar medicii i-au pus diagnostice grave. Mama Oanei Roman a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, o ‘rudă’ a cruntei maladii Parkinson.

A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga‘, a povestit Oana Roman anul trecut.

Starea de sănătate a mamei Oanei Roman este în continuă degradare, având în vedere că suferă de o boală degenerativă a sistemului nervos central.

Prin urmare, pentru a fi mereu sub supraveghere medicală, Oana Roman spune că a fost nevoită să-și mute mama într-un centru de îngrijire pentru persoanele vârstnice, iar oamenii din online au criticat-o dur pentru că și-a lăsat mama la azil.

1 COMENTARIU

  1. Oribil!….A crescut doua ,,animale,, și a ajuns intr-un azil……sigur ca a făcut accident vascular,sigur ca a făcut toate bolile generate de durere sufleteasca,sigur ca a ajuns ca o boschetara………..doua nemernice care se porcărie prin presa din dorința de a-si curata conștiința….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...