Mircea Badea: Când renunțăm la motorul de căutare Google, inventat de un rus?

Mircea Badea remarcă faptul că invazia rusă în Ucraina a declanșat o frenezie a interdicțiilor. Victime colaterale ale acțiunilor lui Vladimir Putin și ale susținătorilor săi au ajuns inclusiv produsele rusești și cultura rusă.

Realizatorul TV remarcă faptul că inclusiv Google este o invenție rusească, în interpretarea extremă dată de unele persoane.

„Dacă tot blocăm rușii peste tot, când renunțăm la cea mai mare mizerie de spionat masele, adică motorul de căutare Google, inventat de rusul Sergey Brin?”, scrie Mircea Badea pe Facebook.

Sergey Mikhaylovich Brin (născut pe 21 august 1973, la Moscova) este un informatician și om de afaceri cu cetățenie americană, etnic evreu, originar din Rusia, cofondator al companiei Google, împreună cu Lawrence Edward Page.

1 COMENTARIU

  1. Un om prăpăstios nimic altceva, lipsit chiar si de acel gram de patriotism.
    Acest personaj ” Muppets ” Mircea Badea: Un narcisist ascuns care știe cu adevărat ce este și ce face, uneori acest Muppets se străduiește să ascundă acel comportament de om prăpăstios și o face bine. Dar, din când în când, pare să treacă prin perioade nevrotice care variază în grad de ipocrizie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...