Mircea Bravo, implicat într-un accident în Bihor

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier, luni dimineaţă, în Bihor. La momentul producerii accidentului, acesta se afla în mașină alături de soția sa.

Din primele informații, se pare că vloggerul a intrat cu mașina într-un stâlp, iar în autoturism se mai afla soția lui, care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spital pentru mai multe investigații.

Incidentul a fost anunțat la 112 puțin înainte de ora 9:30, luni dimineață.

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.Traficul rutier nu a fost afectat”, informează Poliţia Beiuş.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole