Mirel Rădoi i-a luat apărarea lui Andrei Ivan, după golul înscris de Germania: „Ştia. Deci vinovat nu e el, poate fi oricine”

Mirel Rădoi i-a luat apărarea lui Andrei Ivan, după ce l-a pierdut din marcaj pe Thomas Muller, iar acesta a marcat golul de 2-1 în partida Germania-România.

În conferința de presă dinaintea meciului cu Armenia, de luni seara, din preliminariile pentru Cupa Mondială, selecționerul Mirel Rădoi i-a luat apărarea lui Andrei Ivan în fața presei.

“Dacă voi vreţi să faceţi un caz cu Ivan şi să-l decapităm, îl decapităm. Aţi făcut-o şi cu Markovic, în decapităm şi pe Ivan, probabil că următorul o să fie şi Puşcaş, mâine nu o să marcheze nici Keşeru, o să-l decapităm şi pe el şi după aceea o să ziceţi că echipa naţională nu mai are atacanţi. O să începem cu ăştia mici, pe care încercăm să-i creştem, voi daţi-le în cap să vedem unde iese. Pentru că în faţa voastră indiferent cine este voi aveţi un target, de a distruge jucătorii. Făceţi-o. Noi încercăm să-i ridicăm, poate nici noi nu putem să-i ridicăm la nivelul pe care voi îl aveţi de aşteptare şi atunci o să vedem ce se întâmplă. Problema e că noi vorbim de nişte jucători tineri. Nu el este vinovat, nici noi nu suntem vinovaţi şi nici voi. E o situaţie care se poate întâmpla”, a spus Rădoi.

“Ştia. Deci vinovat nu e el, poate fi oricine. E un duel pierdut. Vine în faţa ta, dă cu capul, a dat gol şi e mai bun. Nu este neapărat că acum trebuie să creăm un caz despre un jucător. Nu putem să venim acum să încercăm să dăm timpul înapoi să judecăm, cine a greşit, Ivan. Hai să-i tăiem capul. Am greşit şi eu la fel. A fost un duel la care Andrei nu a reuşit să dea în minge”, a adăugat Mirel Rădoi.

România a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, Germania. Golurile au fost marcare de Gnabry ’52 şi Muller ‘81 pentru gazde, respectiv Ianis Hagi în minutul 9 pentru România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...