Mirel Rădoi, la pământ după ratarea calificării în grupele Conference League: „La penalty-uri este o loterie, o ruletă rusească” (Video)

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, spune că formației oltene i-au lipsit concentrarea în fazele de poartă şi eficienţa la returul cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League.

Partida a decurs așa cum ne-am așteptat, a fost diferită față de meciul tur. A fost o primă repriză foarte bună făcută de Beer Sheva. Ne-a fost teamă să avem o circulație a balonului foarte bună. Am preferat să jucăm cu mingi lungi, ceea ce nu ne caracterizează, pentru că avem jucători cu o calitate tehnică bună. Trebuie să ținem cont și de presiunea făcută de cei de la Beer Sheva. Au fost foarte agresivi și au stat foarte sus.

În repriza a doua am echilibrat balanța, și prin nivel de posesie, și ocazii. S-a văzut în continuare că am avut probleme la finalizare, pentru că ne creăm situații și ocazii, dar nu reușim să le fructificăm. Am reușit să deschidem scorul, dar, din păcate, nu am fost foarte lucizi să putem să menținem avantajul. Era o lovitură liberă și se termina prima repriză de prelungiri… Am ajuns la penaltiuri și acolo este o loterie. Echipa mai experimentată, cu jucătorii care pot să-și păstreze mai bine emoțiile și trăirile, va câștiga mereu aceste meciuri decise la penaltiuri.

Pe noi, astfel de meciuri ar trebui să ne întărească, pentru că în momentele grele se arată caracterele puternice. Și ca să putem să jucăm din nou în această competiție trebuie să ne întoarcem în campionatul nostru și să pregătim meci, cu meci“, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...