Mirel Rădoi nu se poate bucura de rezultatul cu Islanda: „Victoria a venit cu sacrificii mari” (Video)

Naționala de fotbal a României s-a impus, joi, în Islanda, cu 2-0, în etapa a IV-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, dar Mirel Rădoi are și motive de tristețe. Selecționerul s-a plâns de accidentări.

„Chiar dacă deocamdată nu am realizat mare lucru, a fost o victorie mare și e și o revanșă, dar rezultatul e bun pentru moralul nostru, pentru încrederea în propriile forțe la următorul joc.

Să sperăm că legăm victoriile și după aia vedem ce șanse mai avem de calificare. E ușor de spus acum, dar eu mă gândesc cum facem să recuperăm cât mai repede jucătorii.

Victoria a venit cu sacrificii mari. Denis Drăguș s-a accidentat ieri la antrenament, Alibec, azi, Tănase, pe care îl puteam folosi număr 9 fals, ne lipsește. Vedem ce soluții avem ca atacant, pentru că și Markovic se simte cam oboist.

Nu vreau să încerc să surprind pe cineva, fac echipa în ziua meciului, după prănz, mai am două-trei poziții mereu, anzalizăm toate datele. Titularizarea lui Rațiu nu mi-a pus mari probleme, cu toate că mulți nu îl prea știu, dar eu îl cunosc de la tineret și JO, are personalitate, chiar dacă nu își ascunde emoțiile la debut.

Și eu am avut, nu suntem animale. Apoi cu titularizarea lui Dragoș, pentru că aveam nevoie de cineva cu talie și să verticalizeze mai mult, erau spații libere. E mult mai rapidă schibarea de direcție a lui Dragoș decât la Răzvan.

Dar remarc diferența pe care au făcut-o cei de pe bancă, asta am și discutat, că Islanda își impune ritmul, dar din minutul 60 Islanda are unele probleme de organizare„, a declarat Mirel Rădoi, după meciul cu Islanda.

Următoarele partide ale tricolorilor în această lună sunt:

5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21.45 – Arena Naţională (Bucureşti);

8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje).

Joi, în aceeași grupă s-au mai disputat meciurile Liechtenstein – Germania, scor 0-2, şi Macedonia de Nord – Armenia, scor 0-0.

Clasamentul Grupei J: 1. Amenia – 10 puncte, 2. Germania – 9 puncte, 3. Macedonia de Nord – 7 puncte, 4. România – 6 puncte, 5. Islanda – trei puncte, 6. Liechtenstein – niciun punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...

Cine sunt părinții beizadelei de 19 ani care a ucis doi...

Șoferul drogat de la 2 Mai, Matei-Vlad Pascu, are 19 ani, are permis de puțin timp și provine dintr-o familie înstărită din București. Mama lui...