Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova și l-a atacat pe Sorin Cârțu

Publicat: 07 dec. 2022, 22:11, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova și l-a atacat pe Sorin Cârțu

Mirel Rădoi (41 de ani) și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova, după eliminarea din Cupa României.

Gruparea olteană a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2, în grupa D a Cupei României.

Între mine și jucători, indiferent de articolele care au apărut, nu s-a întâmplat nimic. Dacă am avut ceva să le spun, le-am spus. Acum o să le spun jucătorilor. A fost o decizie luată pe moment.

Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă ne luăm după nea Sorin (n.r. – Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova), așa se pare, că sunt consecința unui joc slab. Dacă președintele clubului face evaluări publice de genul ăsta, nu le face cu mine, atunci o să-i predau ID-ul, să vină el înapoi.

Cred că a înțeles greșit mesajul când am zis că o să-l apreciez toată viața pentru momentul în care m-a debutat. De acolo până să ne spună ce să facem noi la antrenamente, în condițiile în care nu ești prezent la antrenament, lucrurile astea n-o să le accept și n-am acceptat de la nimeni!

Cât am fost aici, patru luni, am tot colectat informații, lucrurile care s-au spus. Foarte multe dintre ele au venit din interior. Și atunci, decât să fie o situație implozivă la acest club, mai bine plec eu și toate lucrurile astea se vor lămuri.

Nu e normal! Trebuie să se termine cu lucrurile astea la nivel de club. Pentru că altfel Craiova nu va ajunge niciodată unde și-a propus, să câștige titlul.

Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă„, a spus Mirel Rădoi.

Fostul selecționer preluase gruparea olteană la 9 august 2022, iar bilanțul lui este de zece victorii, cinci egaluri și șase înfrângeri.