Miron Mitrea a avut „mână” bună cu cei aduși de el în PSD

Fostul ministru al Transporturilor din cabinetul Năstase, Miron Mitrea, a făcut recent o serie de dezvăluiri din perioada cât a stat în penitenciar, dar și cât a fost la butoanele PSD.

Miron Mitrea, care a avut cinci mandate de parlamentar PSD, a povestit despre perioada când mergea la vânătoare împreună cu fostul premier Adrian Năstase și cu alți „grei” ai României.

„Am fost cu mulți. L-am dus pe Liviu Dragnea la mistreți, el venea cu mine pe atunci, nu eu cu el, după, a devenit el mai măricel”, a spus Mitrea. Trebuie precizat că Miron Mitrea a fost condamnat în februarie 2015 la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, dar a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat un an și trei luni din pedeapsă.

Însă, acesta a vorbit și despre cei au fost aduși în PSD chiar de el, susținând că el i-a adus pe Liviu Dragnea, Radu Mazăre, Marian Vanghelie şi Sorin Oprescu. Numai că toți acești lideri PSD aduși în partid de Miron Mitrea au avut aceeași soartă ca și el.

Adică au fost condamnați cu executare – Dragnea și Mazăre, sau sunt în drum către beciul domnesc – Oprescu și Vanghelie. Practic, se poate spune că Mitrea a avut mână bună la cei aduși în PSD, adică toți cei mai sus menționați l-au „copiat” pe acesta în materie de condamnare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...